Retouneren

Retourneren van een bestelling

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking en zonder gebruikssporen te worden geretourneerd. Gelieve ook de pakbon, factuur of naam/adres mee te zenden voor een snelle afwikkeling.

Indien artikelen gebruikssporen bevatten wordt het retour onherroepelijk afgekeurd!

Om gebruik te maken van uw retourrecht, dient u contact met ons op te nemen via [email protected] ovv uw ordernummer of adresgegevens.

Na ontvangst en goedkeuring van het retour, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.


Het retourneren van artikelen kan naar:

RVS-systemen
Rijnkade 150
1382GT Weesp


Schade aan een levering
Indien een bestelling beschadigd wordt geleverd dient u hier binnen 7 dagen (hierna kan geen aanspraak worden gemaakt op de verzekering) melding van te maken en de originele verzendverpakking te bewaren. Wij zullen dan contact opnemen over de afwikkeling waarbij wij de vereisten van de verzekering op dat moment zullen volgen.