2.0 Derde remlicht camera

  • Geplaatst op
  • Door RVS
2.0 Derde remlicht camera

Dubbele achteruitrijcamera 2.0. Het is een camera en derde remlicht in één behuizing. Een nieuw design en verbeterde functionaliteit. Met hooggevoelige sensoren die, dag en nacht, geen enkel beeld missen.
Doordat de camera in het huis van het derde remlicht is geïntegreerd is een eenvoudige montage mogelijk. Je hoeft er niet eens voor te boren, want er zijn geen extra schroefgaten zijn nodig.

Dubbele achteruitrijcamera 2.0. Het is een camera en derde remlicht in één behuizing. Een nieuw design en verbeterde functionaliteit. Met hooggevoelige sony chip sensor die, dag en nacht, geen enkel beeld missen.

Gemakkelijke montage

Doordat de camera in het huis van het derde remlicht is geïntegreerd is een eenvoudige montage mogelijk. Je hoeft er niet eens voor te boren, want er zijn geen extra schroefgaten zijn nodig. De sensoren zorgen voor een duidelijk beeld, zowel direct achter de camper als in de breedte. En dat overdag en ’s nachts. Je kunt de camera ook constant aan laten staan, om hem te gebruiken als achteruitkijkspiegel bijvoorbeeld. Door de ingebouwde Super-Night-Vision cameratechniek zijn extra led- of infraroodlampen niet nodig om in het donker te kunnen zien.

Natuurlijk is de kwaliteit hoogwaardig en de waterdichtheid gegarandeerd. Zo zijn de lenzen met een speciale verzegeling behandeld om beslaan en regendruppels te voorkomen. Je hoeft dus ook bij het wassen van de camper niet overdreven voorzichtig te zijn met de camera. Het gebruikte materiaal roest niet, is UV-bestendig en kan tegen zoutwater

Saldo cadeaubon controleren