Derde remlicht camera

  • Geplaatst op
  • Door RVS
Derde remlicht camera

Ook aan te sluiten op beeldschermen met een RCA Tulp video ingang. Deze achteruitrijcamera is geschikt voor montage in de remlicht unit uitsparing. De montage is eenvoudig. De camera vervangt de derde remlicht unit.

Deze opbouw achteruitrijcamera  is geschikt voor de Peugeot Expert, Citroen SpaceTourer en Toyota ProAcer. Het derde remlicht wordt vervangen door deze derde remlicht camera  waarbij de camera  is ingebouwd in het remlicht. Voor deze camera hoeven geen gaten in de bestelbus geboord te worden, alles wordt op de originele plaats gemonteerd en ziet er als af fabriek geleverd uit.

Ook aan te sluiten op beeldschermen met een RCA Tulp video ingang.
Deze achteruitrijcamera is geschikt voor montage in de remlicht unit uitsparing.
De montage is eenvoudig. De camera vervangt de derde remlicht unit.

De camera is geschikt voor het veilig inparkeren en de dode hoek. 12 Volt systeem. Voorzien van een kleurencamera met nachtweergave.
Met deze remlicht achteruitrijcamera heeft u door de kijkhoek van 170 graden onder alle omstandigheden goed zicht op alles wat zich achter en naast u bevindt. Achteruitrijcamera van hoge kwaliteit - CCD Sony - voor een uitstekende beeldkwaliteit.
Camera is een inbouw model met een kijkhoek van 130 graden. Robuuste waterdichte kleuren camera met nachtzicht en tegenlicht aanpassing. Altijd zien wat er achter uw auto gebeurt. Tijdens inparkeren of in de file kunt u achterliggers en objecten tijdig waarnemen.
De hoek waaronder de camera staat geeft een wijd beeld zodat een volledig zicht naar achteren is gegarandeerd.

Saldo cadeaubon controleren