Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van RVS-systemen

Algemeen Nederlands recht is van toepassing op al onze leveringen. Meer informatie over onze algemene voorwaarden vind u hier.

Wij leveren direct uit eigen voorraad. De prijzen zijn geldig tot 1 januari 2023, wijzigingen van artikelen en prijzen voorbehouden.
De prijzen zijn inclusief btw en handling- en verzendkosten. De levertijd bedraagt circa 1 a 2 werkdagen.
Artikelen kunnen in Nederland, Belgie en de landen van Europa worden afgeleverd.

Retourrecht: u kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen retourneren door het product gefrankeerd retour te sturen, ongebruikt en in de originele verpakking. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd (voor bedrijven na aanvraag vooraf kunnen we 30 dagen retourrecht hanteren).

Betalingsmogelijkheden: in de RVS-systemen webshop kunt u betalen met iDEAL, Paypal, Bankcontact, overschrijving en op rekening.
iDEAL is een betaaldienst die direct samenwerkt met de grote banken in Nederland.
Na het plaatsen van uw bestelling, rekent u meteen af met iDEAL. U selecteert uw eigen bank en de daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank. Wij maken gebruik van de betaaldiensten van Mollie en Paypal.

Privacy statement: RVS-systemen draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Als u, tijdens het inloggen, aangeeft geen post van RVS-systemen te willen ontvangen, dan zullen wij dat respecteren.

Klantenservice: Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u zich wenden tot RVS klantenservice via het contactformulier, telefoonnummer 020-7759314 of e-mail: [email protected]. bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur.

Voor postzendingen kunt u gebruik maken van het onderstaande adres:
RVS-systemen
Rijnkade 150
1382GT Weesp