Achteruitrijcamera zelf inbouwen

  • Geplaatst op
  • Door RVS
Achteruitrijcamera zelf inbouwen

Achteruitrijcamera zelf inbouwen en aansluiten. Volgens de meeste autoverzekeraars wordt er tijdens het manoeuvreren met de auto het meeste schade gereden.
Een achteruitrijcamera zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op wat er achter jouw auto staat en gebeurt, hierdoor is de kans op een ongelukje vele malen kleiner.

Wilt u graag zelf inbouwen en aansluiten dan is dat niet heel ingewikkeld.

Volgens de meeste autoverzekeraars wordt er tijdens het manoeuvreren met de auto het meeste schade gereden.
Een achteruitrijcamera zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op wat er achter jouw auto staat en gebeurt, hierdoor is de kans op een ongelukje vele malen kleiner.
Een achteruitrijcamera inbouwen, als jouw auto, bus, bestelbus, bakwagen, vrachtwagen deze nog niet bezit, is niet ingewikkeld en kun je in de meeste gevallen gewoon zelf doen. De moeite loont het zeker, want het maakt zowel het rijplezier als de veiligheid groter. Koop de onderdelen hiervoor op auto-onderdelen24.nl. Start met de monitor en plaats deze op de gewenste plek in je auto, uiteraard moet je vanuit de bestuurdersstoel goed op het scherm kunnen kijken.


Waar moet je de achteruitrijcamera monteren


Als je de camera aan de achterzijde van je auto gaat monteren is de positie daarvan erg belangrijk. Deze positie is ook afhankelijk van de soort achteruitrijcamera die je kiest en de hoek die deze kan filmen. Een zogeheten derde remlicht camera wordt bijvoorbeeld geplaatst op de plek van het derde remlicht en neemt vervolgens deze functie over en voegt er beeld aan toe. Heb je een hogere wagen zoals een bestelbus, dan is de zogenoemde bestelbus camera wellicht een betere optie, deze wordt over het algemeen achter op het dak van de bus geplaatst. Een achteruitrijcamera set kopen
De omschrijving die je vindt bij de achteruitrijcamera sets is uitgebreid. Rijd jij vaak met aanhanger of heb je een trekhaak op je auto, dan zijn ook hier weer speciale sets voor te koop.

Saldo cadeaubon controleren